Waarom elektrisch, wat zijn de voordelen?

Elektrisch

Een elektrische scooter is niet alleen zeer handig, maar bespaart ook nog eens heel wat geld!

Geluidsvrij

Geen vervelende herrie en gedoe bij het starten. Een elektrische scooter is rijklaar met 1 druk op de knop!

Geen uitstoot Co2

Elektrische scooters zijn goed voor het milieu. Elektrisch rijden is compleet zonder CO2 uitstoot!

Alleen maar voordeel

U ervaart ongekend rijplezier en rustgevende ritten doordat de elektrische scooter geen geluid, uitlaatgassen en vibraties produceert.

De milieuvriendelijke en duurzame elektromotor zorgt voor een krachtige acceleratie waar geen reguliere verbrandingsmotor in dezelfde klasse tegenop kan. De accu is op ieder 220 Volt stopcontact helemaal op te laden voor slechts € 0,25 per keer. Een aantal modellen hebben een uitneembare accu.

Daarnaast hebben de elektrische scooters zeer lage onderhoudskosten, doordat de elektrische scooter slechts 10% van de onderdelen bezit ten opzichte van een scooter met verbrandingsmotor.

De elektrische scooter kan tevens opgeladen worden door middel van zonne-energie.

  • Geluidvrij
  • Geen Co2 uitstoot
  • Minder onderhoud
  • Net zo snel
  • Grote actieradius

Eigenlijk is er geen reden om niet elektrisch te rijden.

Net zo snel

Scooters zijn handig vanwege hun snelheid en wendbaarheid en ook elektrische varianten hebben dat!

Grote actieradius

Met een actieradius van 50 tot wel 130 kilometer kunt u vrijwel overal elektrisch heen.

Minder onderhoud

het controleren van uw oliepeil, kleppen, bougie, carburateur, etc is verleden tijd!

Tips en adviezen

Mobiliteit

Tegen een kleine vergoeding kunt u bij ons een mobiliteitsgarantie aanschaffen. Na het afsluiten van de mobiliteitsgarantie helpen wij u snel weer op weg indien u met pech komt te staan. Waar u ook bent in Nederland, wij zijn binnen een half uur bij u om u en uw vervoermiddel op te halen of het gebrek ter plaatse te verhelpen. Of het dan gaat om een lekke band, lege accu, gebroken remkabel of andere gebreken. De mobiliteitsgarantie geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Neem contact op met een van onze medewerkers voor onze scherp geprijsde mobiliteitsgarantie.

Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw elektrische scooter kunt u terecht bij E-Scooters Almere. Onze monteurs komen bij u thuis, zoals dat ook gebeurt met monteurs voor al uw andere huishoudelijke apparatuur. Met een elektrische scooter hoeft u geen garage te bezoeken. Tijdens de service en het onderhoud komt er geen vervuiling vrij, waardoor het onderhoud overal kan plaatsvinden. Voor het aan huis aanvragen van een reparatie- of onderhoudsbeurt, kunt u contact opnemen met een van onze monteurs. Onze monteurs zijn experts op het gebied van reparatie en onderhoud aan elektrische scooters.

Verschil in accu’s

Gemiddelde verschillen tussen scooters met Lithium of Lood accu’s in actieradius. Het voordeel van een gel accu ten opzichte van een lithium accu is de lage aanschafprijs. De optionele meer- prijs van een lithium accupakket is ongeveer € 800,- afhankelijk van het model. Een lithium accu is na 2 uur laden al voor 80% vol en heeft een langere levensduur waardoor u vele malen meer kilometers af kunt leggen dan met een gel accu. Hierdoor ontstaat er een korte terugverdientijd. De lithium accu kan meer dan 2000 keer opgeladen worden. Dit houdt in dat u met deze accu maar liefst 2000 x 80 = 160.000 km kunt genieten van uw geliefde transportmiddel.

Bel voor advies